EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького – це один із найстаріших університетів нашого міста, а серед закладів вищої освіти ветеринарного профілю – найстаріший в Україні та Європі. Майже 240 років тому на академічному рівні розпочалося викладання ветеринарної науки у Львові.

5655 459

З нагоди Дня Університету 19 листопада 2023 року у ЛНУВМБ імені С. З Ґжицького гостинно приймав усіх зацікавлених життям Університету та охочих стати частиною великої університетської спільноти. З вітальною промовою до присутніх звернувся в. о. ректора Іван Парубчак, зазначивши: “Я з гордістю можу сказати, що наш Університет є найкращим вищим закладом освіти ветеринарного профілю в Україні. У нас – найкраще обладнання світового рівня, яке ми з нашими польськими партнерами закупили в межах реалізації спільного проєкту Європейського Союзу зі створення ветеринарної клініки. Ми налагодили співпрацю з виробниками сільськогосподарської продукції, агрохолдингами, підприємствами з переробки та виготовлення харчової продукції з метою навчання, практикування наших здобувачів, а у перспективі і їх працевлаштування. Окрім медичних чи інженерно-технологічних наук, у нашому Університеті наявні також спеціальності правового, економічного та гуманітарного напрямів”.

1 4
Станом на сьогодні Університет готує спеціалістів за 36 освітніми програмами (1 за освітнім рівнем «Молодший бакалавр», 14 за освітнім рівнем «Бакалавр», 21 за освітнім рівнем «Магістр»), де можна здобути фах за 17 спеціальностями. З короткою історією факультетів та презентаціями освітніх програм і спеціальностей майбутніх здобувачів освіти ознайомили їх очільники: Юрій Стронський – декан факультету ветеринарної медицини, Андрій Бойко – декан біолого-технологічного факультету, Галина Коваль – декан факультету харчових технологій та біотехнології, Олег Гримак – декан факультету економіки та менеджменту, Руслан Пеленьо – декан факультету громадського розвитку та здоров’я.
Своїми враженнями щодо навчання у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького поділилася голова профспілки студентів та аспірантів Ліна Вислоцька. А відповідальний секретар приймальної комісії Олена Кіндрат розповіла майбутнім здобувачам про актуальні вимоги та рекомендації щодо вступу до нашого закладу вищої освіти.
Усі присутні мали змогу відвідати факультети, у невимушеній атмосфері поспілкуватися з викладачами та теперішніми студентами, оглянути корпуси та територію університетського комплексу, відчути дух Університету.

2 4

3 4

4 1

5

6 1

7
Віримо, що наше знайомство, яке розпочалося сьогодні, переросте у творчу, ефективну, цілеспрямовану співпрацю!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru