EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

З Днем Гідності та Свободи

Ми воїни. Не ледарі. Не лежні.

І наше діло праведне й святе.

Бо хто за що, а ми за незалежність.

Отож нам так і важко через те.

Ліна Костенко

 

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися доленосні події для нашої держави: у 2004 році Помаранчева революція та у 2013 році Революція Гідності. Учасники цих історичних акцій непокори відстоювали утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Боротьба за найбільші цінності людства – гідність, свободу, право жити у незалежній державі, спілкуватися рідною мовою, плекати свою культуру – триває і сьогодні.

Наші серця наповнює скорбота за полеглими на Майдані Незалежності у 2014 році та всіма загиблими воїнами, котрі віддали свої життя за час війни з російським агресором. Їхній подвиг неоціненний! Пам’ять про цих Героїв та відповідальність перед майбутніми поколіннями українців мають додати нам непохитності у переконаннях, віри в себе, сил і мужності для нашої Перемоги.

Від кожного з нас залежить, у якій Україні жити нам та нашим нащадкам. Своєю працею, особистим прикладом, добрими справами, чіткою громадянською позицією та патріотизмом маємо творити наше завтра у вільній, квітучій, заможній Україні.

Зі святом! З Днем Гідності та Свободи! Ми гідні та вільні! Ми заслуговуємо на свободу та незалежність, на європейське майбутнє, на процвітання та розвиток. Зичу нам незламності, стійкості та Перемоги. Слава Україні!

В. о. ректора Іван ПАРУБЧАК

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru