EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 17
У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького з нагоди цього свята та з метою збору коштів для потреб 47-ї окремої інженерної бригади відбулося підписання прапора України. На урочистостях до усіх присутніх звернувся в.о.ректора Іван Парубчак, наголосивши: "Саме молодь і студенти стали рушійною силою під час історичних подій 2004 та 2013 років. Це важливий день для нас, наша боротьба за гідність, свободу, мову, культуру – триває і сьогодні. Ми повинні пам'ятати, що немає гідності без свободи і немає свободи без гідності!"

546436MyCollages 16

31 234
Воїни щосекунди захищають нашу країну та наш з вами спокій. Щодня ЗСУ потребують нашої підтримки та допомоги. З цією метою студенти запустили збір коштів на придбання необхідного обладнання для військових. Підписані прапори будуть надіслані військовослужбовцям разом із придбаною технікою.
Від кожного з нас залежить, наше майбутнє. Своєю працею, особистим прикладом, добрими справами, чіткою громадянською позицією та патріотизмом маємо творити наше завтра у вільній, квітучій, заможній Україні.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru