EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З днем ЗСУ

День Збройних Сил України було засновано незадовго після визнання України незалежною – у 1993 році. Дату прийняття Закону України “Про Збройні Сили України”, тобто 6 грудня 1991 року, обрано як святковий день для ЗСУ. В останні два роки це свято набуло особливого значення, адже українські воїни – це справжні мужні сини та доньки, що стали на захист Батьківщини та дають відсіч російській орді. Саме у цей непростий час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається зі сильної армії.

Символічно, що цьогоріч День Збройних Сил України відзначаємо в день святого Миколая. Святий Миколай виконує прохання дітей та дорослих, даруючи радість і віру в дива, а Ви, наші захисники, ніби янголи в камуфляжі, оберігаєте наш спокійний сон, відстоюєте наші права на свою культуру, мову, цінності, жертвуєте здоров’ям і життями за наше майбутнє.
Від академічної спільноти та студентства Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вітаю з Днем Збройних Сил України усіх воїнів-захисників. Щиро бажаю Вам і Вашим родинам миру, затишку, міцного здоров’я, добробуту і перемоги.
Вдячні Вам за кожен новий день у незалежній державі, за можливості жити, вчитися, працювати на благо України. Усе це доступне завдяки Вашим надзусиллям, мужності, професіоналізму і відданості.
У цей день також згадаймо у молитвах та вшануймо військовослужбовців, які віддали життя заради майбутнього нашої держави!
Слава Україні! Героям слава!

В. о. ректора Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru