EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

12 грудня 2023 року відбулася зустріч в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини і біотехнологій імені С. З. Ґжицького Івана Парубчака, першого проректора Університету Ігоря Турка, доцента Дмитра Харечка з директором Товариства з обмеженою відповідальністю “СТРІМ-Львів” Володимира Савицького. З метою подальшої співпраці у сфері покращення житлових умов працівників Університету та членів їхніх сімей із врахуванням необхідності будівництва багатоквартирного житлового будинку учасники зустрічі підписали Меморандум про партнерство та співробітництво і домовилися про взаємодію та координування діяльності ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького і ТзОВ “СТРІМ-Львів”.

1

Реалізація зазначеного проєкту відбуватиметься відповідно до вимог та норм чинного законодавства України щодо містобудівної діяльності за адресою місто Львів вул. Тракт Глинянський, 139, цільове призначення земельної ділянки – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
Координування діяльності Сторін полягатиме в розробленні соціальних програм і створенні робочих груп, спрямованих на виявлення та усунення проблем у сфері покращення житлових умов працівників ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та членів їхніх сімей. Важливою є комунікація керівництва ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького і ТзОВ “СТРІМ-Львів” між собою на партнерських засадах з розумінням переваг для кожної зі сторін у співпраці та визначенні конкретного змісту суспільно-значущих заходів, корисних для задоволення інтересів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та інтересів ТзОВ “СТРІМ-Львів” на сучасному етапі розвитку державно-приватного партнерства.

1

Пресслужба

Фото Ігоря Синкальського 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru