EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 грудня 2023 року у стінах спортивного комплексу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся захід: “СПІЛЬНОКОРМ: ситі лапки” з метою згенерувати та відібрати найкращі ідеї, які допоможуть надалі зібрати кошти, щоб забезпечити кормом 700 тварин у «Домівці врятованих тварин» на весь 2024 рік.

4 команди студентів факультету ветеринарної медицини: “ВетМедики”, “Ґжицлики”, “Волонтери маленьких лапок”, “Кормотворці” разом із запрошеними менторами з різноманітних структур активно працювали впродовж 8 годин у форматі Хакатону (із обовʼязковою перервою на перекус, організованим мережею закладів Celentano). 

1 4

2 4

 

3 14

Члени журі: Іван Парубчак, в. о. ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького; Тищенко Юлія, директор головного закладу Celentano; Станіслав Гвоздінський, студентський мер Львова та Анастасія Мунтянова, представник “Домівки врятованих тварин” ознайомилися зі запропонованими ідеями кожної з команд та відзначили найцікавіші. 

5 1
Презентуючи проєкт команди “ВетМедики”, яка стала лідером з-поміж усіх учасників, її капітан Валентина Дерев’янко, студентка 2 курсу факультету ветеринарної медицини, звернула увагу присутніх на фото тваринок, яких її однокурсники забрали з вулиці чи з притулку, та наголосила, що зараз ці звірята щасливі, завдяки доброті людей. Студентка пропросила не забувати, що тварини потребують любові й турботи, як і люди. 

4 1
Дякуємо адміністрації ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького за можливість проводити такий необхідний захід у стінах нашого Університету, завідувачеві кафедри фізичного виховання, спорту та здоровʼя Богдану Семеніву за круту локацію для реалізації неймовірної ідеї у короткий термін, декану факультету громадського розвитку та здоровʼя Руслану Пеленю за сприяння в організації події, а також нашим партнерам – компаніям “Josera”, “Celentano” та “Домівка врятованих тварин”.

6 1

За увесь день, окрім напрацювань кількох десятків ідей, студенти зуміли зібрати 3 290 грн та 2 пачки корму, щоб офіційно передати представникам “Домівки врятованих тварин”. 

7 1

Все що ми потребуємо – це перемога та регулярний донат!

Допис підготувала Ліна Вислоцька, голова профкому студентів та аспірантів

Фото Ігоря Синкальського

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru