EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

r

25 грудня 2023 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідала Ірина Агєєва, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту та публічного адміністрування Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, що у місті Мелітополі.

В. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак та доцент кафедри менеджменту Ірина Франчук під час цієї зустрічі поспілкувалися з гостею, обговорили шляхи відновлення наукової співпраці, яку з огляду на воєнні дії було перервано. Ірина Агєєва поділилася з колегами досвідом забезпечення освітнього процесу в умовах війни, адже через окупацію Мелітополя російськими військовими викладачі та студенти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного змушені були роз’їхатися у більш безпечні регіони. Та попри це, завдяки сучасним технічним засобам навчання в університеті відбувається відповідно до освітніх програм.
Учасники зустрічі висловили сподівання на якнайшвидшу перемогу та відновлення повноцінного наукового співробітництва між університетами.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru