EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

DSC 0698

22 грудня 2023 року в місті Львові відбулися Загальні збори Громадської організації МО “Свідомий вибір”, перед якими представники Організації завітали на зустріч з в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професором Іваном Парубчаком.

DSC 0696

 

DSC 0705

DSC 0693

Учасники зустрічі, зокрема, Голова Правління ГО МО “Свідомий вибір” Владислав Корженевський, який є в. о. голови студентської ради Університету, члени Правління Організації, представники Організації зі Львова, Рівного, Києва, Дубна, Чернівців, Мукачевого, Миколаєва, Івано-Франківська, Калуша та інших регіонів, де Організація здійснює свою діяльність, презентували діяльність Організації у 2024 році та обговорили вектори співпраці Організації та колективу і студентства Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у 2024 році.

Організація поділилася корисною інформацією про свої досягнення упродовж 2023 року. Зокрема, в активній співпраці Університет та ГО МО “Свідомий вибір” забезпечили військовослужбовців ЗСУ 34 одиницями техніки, 3 автомобілями медичної допомоги та оплатити 5 ремонтів автомобілів. Загальна сума зібраних коштів на потреби ЗСУ становила 666 126 грн. Також Організація поділилася успіхами у сфері: екокампанії, інклюзії, активного дозвілля, благодійності, а також патріотичному, освітянському, спортивному напрямах діяльності. Варто зазначити, що студентство Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у 2023 році активно долучилося до всіх акцій, ініціатив, проєктів Організації у місті Львові. Голова Правління ГО МО “Свідомий вибір” Владислав Корженевський подякував за всебічну підтримку та спільну роботу органів студентської ради і колективу Університету, вручив подяку в. о. ректора Іванові Парубчаку та начальнику відділу кадрів Оксані Гентош.

DSC 07031

DSC 06911

Допис підготував Владислав Корженевський, в. о. голови студентської ради Університету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru