EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 січня 2024 року з робочим візитом Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький.

У зустрічі зі заступником міністра взяли участь в. о. ректора Іван Парубчак, перший проректор Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, проректор з наукової роботи Олег Федець, декани факультетів та представники інших керівних органів Університету.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання організації наукової роботи та освітнього процесу в Університеті, створення наукових лабораторій, питання акредитації освітніх програм, дуальної освіти.

Зустріч 2

 

Зустріч 1

Михайло Винницький анонсував затвердження проєкту закону “Про зміну бюджетного фінансування вищої освіти”, який змінюватиме принципи фінансування системи освіти, зокрема систему грантів для співфінансування навчання, що у перспективі має позитивно вплинути на забезпечення освітнього процесу.

Заступник міністра освіти і науки України висловив побажання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького утвердитися на своїх позиціях провідного закладу вищої освіти у галузі ветеринарної медицини та суміжних спеціальностей в Україні.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru