EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2024 02 29 12 22 00

28 лютого 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч в. о. ректора Університету, професора Івана Парубчака, проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Ігоря Двилюка з деканатом та завідувачами кафедр факультету ветеринарної медицини, представником ТзОВ “ЛЕОНАРДО ВЕТ” та керівництвом комунального підприємства «Домівка врятованих тварин».

photo 2024 02 29 11 58 21

З метою вдосконалення освітнього процесу для здобувачів факультету ветеринарної медицини присутні обговорили проєктну пропозицію щодо розвитку сучасних методів діагностики хвороб тварин за допомогою комп’ютерної томографії та залучення інвестиційних пропозицій. Для набуття практичних навичок та формування професійних підходів у майбутніх випускників Університету прийнято рішення удосконалювати діяльність  здобувачів факультету ветеринарної медицини у Навчально-виробничому центрі клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

З керівником комунального підприємства «Домівка врятованих тварин» Орестом Залипським окреслено подальші кроки до розширення співпраці із сподіваннями щодо системності та комплексності. У процесі зустрічі її учасники порушили питання удосконалення якості підготовки лікарів ветеринарної медицини та розширення спектру освітніх програм, враховуючи сучасні потреби та запити суспільства.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru