EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Здоров’я за визначеннями науковців – це сукупність фізичних, духовних, соціальних якостей людини, що є основою її довголіття і необхідною умовою реалізації творчих планів, умовою високої працездатності, створення міцної сім’ї, народження і виховання дітей. 

IMG 3553

Фізично здорова людина має гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічно здорова особистість є спокійною, креативною, життєрадісною, позитивною. Соціальне здоров’я людини забезпечує її успішність у навчанні та загалом у житті. Але ніщо з цього не дається задарма. Як відомо, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль – вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, правильно харчуватися і стежити за станом свого здоров’я.

 

Керівництво Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького розуміє важливість виховання фізично, морально, соціально та духовно здорових людей, тому вживає відповідних заходів, аби сприяти цьому.

IMG 3510

IMG 3477

За підтримки в. о. ректора Університету, професора Івана Парубчака та проректора з адміністративно-господарської частини Юрія Огородного для студентства та працівників Університету на нових організаційно-функціональних засадах відновив свою діяльність Медичний пункт. За необхідності до цього медичного осередку можуть звернутися усі, хто потребує лікарської допомоги чи консультації з приводу самопочуття або стану здоров’я. Лікар Уляна Весклярова та медична сестра Марія Мороз нададуть фахову пораду чи допомогу.

MyCollages 10

Медичний пункт Університету функціонує у приміщенні гуртожитку № 3. Прийом пацієнтів відбувається упродовж тижня в робочий час. 

IMG 3528 1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru