EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

29 лютого 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у складі 49 членів колегіального органу. 

1 11

Відповідно до порядку денного проректор з наукової роботи, доцент Олег Федець доповів про підсумки наукової та науково-технічної діяльності Університету за 2023 рік. У своїй доповіді Олег Федець акцентував, що, попри непросту ситуацію в державі, минулий рік, судячи з різних показників результативності наукової діяльності, був доволі успішним для Університету. Проректор проаналізував виконані наукові проєкти та ознайомив присутніх із їх фінансуванням, навів кількісні показники публікацій та цитувань у виданнях, які індексуються у міжнародних наукометричних базах даних Web of Science і Scopus, публікацій за участю студентів, виданих монографій та розділів у монографіях, а також окреслив основні напрями і завдання на 2024 рік. Вчена рада затвердила заслуханий звіт. 

 2 9

1 01 03 2004

4 7

Стосовно присвоєння вченого звання доцента Ользі Миколаївні Щебентовській виступила вчений секретар, доцент Ірина Сливка. З-поміж членів колегіального органу обрано представників до лічильної комісії у кількості трьох осіб, проведено голосування щодо цього питання та прийнято позитивне рішення. 

Перший проректор, доцент Ігор Турко доповів про затвердження лімітів стипендіального забезпечення на ІІ семестр 2023–2024 н. р., які Вчена рада одноголосно ухвалила. 

8 3

Перспективний план роботи факультетів Університету на 2024 рік представив проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк. Під час доповіді проректор проаналізував виконану роботу та окреслив основні напрями запланованої діяльності. Вчена рада затвердила запропонований план роботи. 

Також проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк ознайомив колегіальний орган Університету з наступним питанням – про оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького за 2023 рік. Доповідач довів до відома Вченої ради критерії оцінювання, якими послуговувалися у процесі формування рейтингу науково-педагогічних працівників у 2023 році та які братимуть до уваги для укладення рейтингу за 2024 рік. Колегіальний орган Університету одноголосно затвердив цей пункт порядку денного.

 

11 7
З детальним звітом стосовно реалізації проєкту “Iнноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя” Програми транскордонного співробітництва Польща–Україна 2014–2020 виступила доцент кафедри фармакології та токсикології, координатор проєкту VetHeritage Алла Винярська. Вчена рада заслухала та схвалила презентований звіт.

Відповідальна за забезпечення діяльності разових спеціалізованих вчених рад із присудження ступеня доктора філософії Ірина Мазур доповіла про створення разових спеціалізованих вчених рад для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій Врецьони Наталії Петрівни та Орєхової Христини Василівни, що отримало одноголосне схвалення Вченої ради.

Вчений секретар, доцент Ірина Сливка презентувала членам Вченої ради звіт про присвоєння вчених звань упродовж 2023 року, який колегіальний орган також одноголосно затвердив. 

2 01 03 2004

З клопотанням про рекомендацію до видання із грифом посібника “Educational and methodological manual for conducting laboratory classes on special epizootology on infectious diseases of ruminants and pigs”, підготованого за редакцією професора Ярослава Кісери, звернулася завідувач кафедри філософії та педагогіки, професор Олеся Смолінська. Вчена рада підтримала клопотання щодо публікування цього навчального видання.

У різному в. о. ректора Університету, професор Іван Парубчак коротко ознайомив Вчену раду із нагальними та актуальними питаннями для Університету, вирішення яких є у найближчих планах.

Пресслужба

Фото Ігоря Сенкальського

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru