EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вже традиційно у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького серед працівників відбувся збір коштів для потреб 420 окремого стрілецького батальйону. Упродовж лютого 2024 року в колективі Університету зібрано 72 100 грн та придбано необхідні підрозділу кабелі на суму 52 100 грн.

Закуплені кабелі, зібрані зусиллями працівників нашого закладу вищої освіти теплі речі, засоби гігієни, харчі, зокрема м’ясні консерви домашнього приготування, а також носилки (20 шт.) вже передано воїнам.

 photo 2024 03 21 23 19 33

photo 2024 03 21 23 19 38

Після формування цього пакету допомоги воїнам залишилася частина коштів. Це стало мотивацією продовжити збір та, на прохання командирів 420 окремого стрілецького батальйону 68 окремої єгерської бригади, купити антену для 2Е MAVKA (2Е-ААА-М-2В10), вартістю 30 000 грн. Найближчими днями і це обладнання буде передано нашим захисникам та допомагатиме їм у виконанні бойових завдань.

Від імені командирів та особового складу 420 окремого стрілецького батальйону висловлюємо подяку виконувачу обов’язків ректора Університету, професорові Іванові Парубчаку, представникам адміністрації та усім працівникам Університету, котрі не втомлюються допомагати воїнам. Кожна гривня, зібрана на потреби захисників, є діяльним виявом нашої підтримки Збройним Силам України та єдності з ними, вираженням нашої вдячності за їхні подвиги. Адже, як сказав генерал армії України Віктор Муженко: “Саме єдність армії та народу є запорукою нашої перемоги над окупантом”.

Тож будьмо сильними, одностайними, невтомними у підтримці та допомозі тим, хто обороняє кожного з нас, ризикуючи своїм життям і здоров’ям.

Тримаймо стрій! Слава Україні!

Пресслужба

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru