EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0001

11 квітня 2024 року представники адміністрації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідали Комунальний заклад “Дитячо-юнацька спортивна школа «Буревісник»” з кінного спорту. Під час візиту виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор, доцент Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк та керівник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдан Галух поспілкувалися з директором КЗ “ДЮСШ «Буревісник»” Аллою Хохлою та підписали Договір про співпрацю.

1

Відповідно до умов Договору передбачено різносторонню та інтенсивну взаємодію, що охоплює спільні проєкти в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.
Також обумовлено взаємну участь у формуванні освітніх програм, програм практик, тем та спільної участі у виконанні кваліфікаційних робіт, курсових, окремих курсів підготовки, долучення до процесу створення (оновлення) освітніх програм із відповідної спеціальності; організацію стажувань і практик для здобувачів вищої освіти, викладачів Університету на базі Спортивної школи.

0001

Заплановано спільну організацію наукових конференцій, симпозіумів, семінарів, кар’єрних заходів тощо; реалізацію спільних науково-дослідних проєктів і розробок з актуальних проблем і взаємний обмін інформацією про науково-дослідні та освітні проєкти; надання взаємної можливості проведення лекцій, семінарів та навчань за участю провідних фахівців Університету та Комунального закладу.
Окрім того, затверджено перші практичні заходи у межах прописаної у Договорі співпраці, а саме План ветеринарно-профілактичних заходів КЗ “ДЮСШ «Буревісник»” з кінного спорту на 2024 рік.

1

1

Впевнені, що спільні зусилля науковців Університету та фахівців Спортивної школи сприятимуть реалізації поставлених завдань та намічених цілей.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru