EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Vystupy

З ініціативи керівників студентської науки з різних напрямів освіти (публічне управління та адміністрування, менеджмент, педагогіка), а це – доцент Мар’яна Матвеєва, професори Галина Левків та Олеся Смолінська, наші здобувачі – Марта Бала і Марія Залата, Соломія Головка та Софія Кот, Ольга Семенів – подали до конкурсного розгляду оргкомітету Міжнародної студентської наукової конференції в Університеті Матея Бела (м. Банська Бистриця, Словаччина) свої наукові праці. Всі вони були відібрані для участі у цьогорічній, вже тридцятій за ліком, конференції “Študentská vedecká aktivita (ŠVA)”. Тому 11 квітня 2024 року ми разом із науковими керівниками очно взяли участь у цьому науковому форумі. Всі доповіді були виголошені англійською мовою та активно обговорювалися, адже дослідження присвячені актуальним проблемам управлінсько-економічного та соціального характеру. Як словацьким студентам, так і їхнім професорам було цікаво з’ясувати глибину наших досліджень. Всі ми гідно та вдумливо поставилися як до проведення досліджень, так і до оформлення їх результатів у підготованих статтях, з якими, до речі, можна буде ознайомитися після опублікування на сайті Університету Матея Бела.

Ось наші теми:
“The role of municipal and private enterprises and public organizations in solving the problem of stray animals in the city of Lviv” (Марта Бала та Марія Залата) – секція “Публічна економіка та регіональний розвиток”;

“Reindustrialization of Human Capital in Ukraine: Preconditions and Tendencies” (Соломія Головка та Софія Кот) – секція “Соціальні науки”;

“Career expectations in the teaching profession: A 3D space of ideas” (Ольга Семенів) – секція “Соціальні науки”.

Усіх учасниць відзначено сертифікатами, однак, за результатами парціального оцінювання, що охоплювало всі етапи: від анотації – до обговорення, в тому числі врахування оцінки наукових керівників, в секції “Соціальні науки” дипломом І ступеня відзначена магістрант ОПП “Освітні, педагогічні науки” Ольга СЕМЕНІВ, а ІІ ступеня – бакалавранти ОПП “Менеджмент” Соломія ГОЛОВКА та Софія КОТ.

Ми щиро вболівали одна за одну, підтримували, що, вочевидь, і забезпечило визначні результати.

Вся наша делегація ознайомилася із красивим містечком на берегах гірської річки – з Банською Бистрицею. Варто зауважити, що львів’янин не вартий носити титул львів’янина, якщо не знайшов там, де гостює, Високого Замку і не подолав усі серпантини )))) Ми змогли все! І привезли рідному Університетові славу одного із провідних центрів студентської науки у Східній Європі!

Nahorodz

Prohulianky

Допис підготували здобувачі
Марта БАЛА, Марія ЗАЛАТА, Соломія ГОЛОВКА, Софія КОТ, Ольга СЕМЕНІВ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru