EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22у3
17 квітня 2024 року відбулася відкрита зустріч проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Ігоря Двилюка зі студентським активом Університету на тему “Міжнародна академічна мобільність: можливості і перспективи”.
Міжнародну академічну мобільність розглядають як важливу складову процесу інтеграції закладів вищої освіти у міжнародний освітній простір. Власне для Університету одним із основних елементів організації міжнародної співпраці є забезпечення права студентів та аспірантів на академічну мобільність.

 44впив

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальною інформацією щодо програм міжнародної академічної мобільності, можливостями участі в конкурсах, процедурами і механізмами подачі заявок на участь у цих програмах.

66пк

Зустріч відбувалася у формі дискусії й активного діалогу зі студентами, котрі цікавилися можливостями та перспективами, які вони зможуть отримати взявши участь у програмі міжнародної академічної мобільності.

77ау

Під час заходу здобувачі вищої освіти отримали корисні поради, обговорили основні проблеми, з якими стикаються учасники академічної мобільності, виявили бажання спробувати свої сили і відкрити для себе двері в новий світ.

Допис підготував Ігор ДВИЛЮК, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru