EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

18 квітня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак з головою колегії студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Владиславом Корженевським в межах робочого візиту провів зустрічі з директором Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації Володимиром Буняком та директором Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації Наталією Осипович.

 

23 2

Виконувач обов’язків ректора Університету зустрівся з освітянами сусідніх областей у межах профорієнтаційної діяльності Університету. Інформування очільників Департаментів освіти і науки та гуманітарної політики про освітню діяльність нашої Аlma mater напередодні Дня відкритих дверей, що відбудеться 21 квітня 2024 року в актовій залі ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, колеги сприйняли з цікавістю та вдячністю. Запрошення ознайомитися з унікальним та престижним закладом освіти є доречним та актуальним для потенційних здобувачів серед регіональних учасників середньої та спеціальної освіти.

4

5

Враховуючи сучасні реалії в Україні, для молодих людей з теренів Житомирщини та Вінниччини, які з огляду на об’єктивні обставини не зможуть взяти безпосередню участь у Дні відкритих дверей, домовлено організувати можливість повного перегляду основної частини заходу з Актової зали, а також долучитися до віртуальної екскурсії локаціями Університету. Сподіваємося, що цьогорічний День відкритих дверей у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького допоможе абітурієнтам визначитися з обранням майбутнього фаху та прийняти рішення здобувати вищу освіту саме у нашому Університеті.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru