EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

9–10 листопада 2023 року декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та старший викладач кафедри технології молока та молочних продуктів Інна Скульська взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості”, яка відбулася на базі Миколаївського національного аграрного університету.

2 2

 

1 2

3 1

Учасники конференції виголошували доповіді в межах таких секцій і наукових напрямів: “Основні тенденції розвитку та інноваційні технології в харчовій промисловості”, “Новітні технологічні аспекти харчової промисловості”, “Сучасне обладнання для підприємств харчової промисловості”, “Інноваційні методи оцінки якості та безпечності харчових продуктів”. Зокрема, виступили Уляна Драчук з доповіддю “Технологічні параметри виробництва м’ясних виробів з м’яса кроликів з пониженим вмістом нітриту натрію” та Інна Скульська з доповіддю “Виготовлення мʼякого сиру Petit-suisse з мигдалем”.
Варто відзначити блискучу організацію онлайн-конференції, зручний формат, приємне товариство і спілкування. Завдяки наполегливій праці організаторам удалося чітко організувати секційну роботу. Всі учасники виголошували цікаві доповіді й вели змістовні дискусії.
Дякуємо за запрошення!

Допис підготувала: Люба МУСІЙ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru