EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Після екскурсії на Львівський горілчаний завод «Гетьман» з студентами 2 курсу (СП) факультету харчових технологій та біотехнології куратором ас. Сімоновою І.І. 1 жовтня 2019 р. здійснено розмову щодо «Культури споживання алкогольних напоїв». Студенти поділилися своїми враженнями від екскурсії, а також зауважили необхідність дотримання норм споживання алкоголю.

 

 

В усьому треба знати міру, а особливо в тому, що за умови надмірного споживання приносить шкоду. «Алкоголь і діти» – це словосполучення набуло дуже небезпечних масштабів в Україні. 91% українських дітей вже у 15 років мають досвід вживання алкоголю. 22% підлітків зізнаються, що самі зловживають алкоголем.
Зокрема студенти стверджують, що «алкоголь – це легкий наркотик, який викликає залежність і щоб отримати бажаний ефект кількість споживання алкогольних напоїв збільшують. В результаті розвивається алкоголізм». Небезпеки розвитку алкогольної залежності може виникати при споживанні вина, пива і інших слабоалкогольних напоїв систематично.
Куратор наголосила, що «При концентрації алкоголю в крові 0,5-0,6 % /це відповідно 0,5 л горілки/ у підлітка може наступити смерть. При кожному гострому сп’янінні гине певна кількість клітин, порушується обмін речовин, розвиваються захворювання».
Більшість студентів групи негативно ставляться до споживання горілки та слабоалкогольних напоїв, наркотичних речовин і паління. Дотримуються здорового способу життя, раціонального харчування та заняття спортом.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru