EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 листопада у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відразу відбулося кілька подій: стартувала Львівсько-Вроцлавська наукова конференція з діагностики і терапії внутрішніх хвороб тварин, вчена рада університету надала почесне звання Doctor Honoris Causa професору, декану ветеринарного факультету Вроцлавського природничого університету Кшиштофу Куб'яку, та відбулось відкриття іменної дошки докторів Honoris Causa.

За 110 років, а саме з 1909-го вчена рада університету розпочала традицію присвоєння високого звання вченим за значний вклад у розвиток ветеринарних наук та налагодження співпраці на ниві освіти і науки, Honoris Causa було надано 29 професорам у галузі ветеринарії. Саме 29-им став професор Кшиштоф Куб'як серед когорти вчених мужів, вписаних золотими літерами на цій дошці, і шостим – серед науковців Вроцлавського природничого університету.
Як зазначив під час відкриття святкової церемонії з нагоди вручення диплому доктора Honoris Causa ректор ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, професор Володимир Стибель, співпраця між обома університетами триває понад 70 років. “Наші викладачі і студенти часто бувають у Вроцлавському природничому університеті на стажуванні, навчанні та практиці. Ми вдячні за співпрацю і завжди раді бачити польських колег у нашому університеті. Сподіваємось, що між нашими університетами й надалі триватимуть дружні відносини. Вважаю, що нашим державам необхідно підтримувати одна одну. Сильна Україна і сильна Польща — це майбутнє Євросоюзу!”– сказав ректор ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького Володимир Стибель.

 

 Пресслужба

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru