EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Окроплення йорданською водою усіх кабінетів, аудиторій і приміщень нашого університету, а також усіх працівників, співробітників і студентів, — це гарний звичай і добра традиція, яка відбувається впродовж багатьох років. Так, і цього року 24 січня капелан університету, отець Роман Довгань розпочав свою місію з кабінету ректора, де зібрались працівники адміністрації університету, декани факультетів, усі, хто випадково, чи не випадково завітав сюди у цей час, як і годиться, долучилися до спільної молитви.

 

 

Отець здійснивши обряд освячення і звернувся до присутніх із вітальним словом. Побажав усім міцного здоров’я, миру, доброти, чесності та справедливості, внутрішнього тепла та успіхів у всіх починаннях. Натомість усі присутні колядували і заспівали “Многая літа”. Отець Роман Довгань повідомив новину, що відтепер студентські капелани трьох ЗВО, які розташовані на території парафії церкви Святої Трійці, щодня служитимуть вечірню службу Божу у церкві Святої Трійці, зустрічатимуться тут із студентами, викладачами та парафіянами.
Звідти студентський капелан, отець Роман Довгань продовжив свій шлях по універсиету, не оминнаючи жодної людини і жодного приміщення. Адже освячена йорданська вода є великою християнською святинею, має особливі фізичні й духовні властивості, захищає оселі і людей від всякого зла і гріха, зцілює людське тіло і душу. Головне – вірити і дотримуватись заповідей Божих.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru