EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Цьогорічним  абітурієнтам не позаздриш – їм довелось вступати до  університету в складний період пандемії коронавірусу.  Вони пережили і відтермінування ЗНО,  і перенесення вступної кампанії, і,навіть, довелось обійтись без випускних вечорівЗважаючи на карантинні обмеження, 14  та 15 вересня знайомство з майбутніми однокурсниками і викладачами  та посвята у студенти також відбувалися окремо на факультетах. Та це не завада для понад 1070 першокурсників, молодих  і завзятих, сповнених ентузіазму, які подолали усі труднощі і стали  справжніми студентами!  

Ректор університету, професор Володимир Стибель привітав першокурсників  у відеопривітанні на веб сайті університету. 

 Факультет ветеринарної гігієни, екології та права

  Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, до речі, наймолодший з п'яти факультетів ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького  ( наступного року йому виповниться лише п'ять років) першим розпочав знайомство і посвяту першокурсників у свою родину в актовій залі. Декан факультету, професор Руслан  Пеленьо привітав першокурсників із святом, зокрема він сказав: “Вітаю вас із черговим етапом у вашому житті. Ці роки для вас будуть найкращими у вашому житті,  тут ви зможете зреалізувати свої амбіції і плани. А ми  - професорсько-викладацький склад факультету вам у цьому допоможемо. Гідно несіть звання студента нашого університету і факультету зокрема, вчіться, набирайтеся знань і досвіду, і ви обов'язково  досягнете тих висот, на які очікуєте”.  Студенти прийняли присягу і декан вручив символічний студентський квиток. Привітали першокурсників завідувачі кафедр, керівники університетських студентських організацій: голова профспілкового комітету Ліна Вислоцька та голова колегії студентів  Марина Кусик. Капелан нашого університету, отець Роман  Довгань  поблагословив  студентів й окропив свяченою водою.

 Факультет ветеринарної медицини

  Факультет ветеринарної медицини зібрав своїх першокурсників  на свіжому повітрі  біля колонного корпусу.  Ще донедавна цей факультет був найчисельнішим в університеті..Сьогодні студентами ветеринарного факультету стали близько 230  юнаків і дівчат. Вони  у вишиванках і (нове доповнення до гардеробу) в масках зібралися тут, щоб  познайомитись із своїми кураторами і розійтись групами для отримання інформації та настанов.  Згідно з карантинними нововведеннями,  на факультеті вирішили формувати невеликі групи (не більше 20 осіб). Зрештою цих  заходів  дотримуються  на всіх факультетах.   Декан факультету Юрій Стронський також привітав своїх першокурсників із вступом до університету:“  Я вітаю вас  із досягненням почесного звання студента Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького. Сьогодні ви починаєте рух сходинками  професійного розвитку, де ви сформуєтесь як  справжні українські інтелігенти, професіонали і патріоти. А також знайдете своїх друзів, однодумців, а можливо, і своє  кохання.”, – сказав Юрій Стронський.  Він також побажав, щоб роки навчання в університеті були насичені навчанням, цікавими подіями та добрими людьми, які допомагатимуть долати труднощі.

Факультет економіки та менеджменту

  Професорсько-викладацький склад цього факультету дуже раціонально підійшов до знайомства і посвяти своїх першокурсників – зустріч відбувалася почергово зі студентами кожної спеціальності  Декан факультету  Олег Гримак  вітав  першокурсників  такими словами: “Сьогодні дуже важливий день у вашому житті. Адже ви прийняли рішення - вибрали свій фах і вступили до нашого університету. Я бажаю вам, щоб ви ніколи не розчарувалися, щоб  здобули свій фах  і стали успішними, самодостатніми, висококваліфікованими фахівцями. Ніколи в житті не забувайте, що найважливіше мати і жити у своїй  незалежній державі. Тож працюйте на її благо, будьте патріотами своєї крани. Ми зі свого боку зробимо все, щоб  успішно вчилися і досягли своєї мети”. Заступники деканів, завідувачі кафедр  та  куратори груп також вітали першокурсників зі святом і одночасно давали настанови.

 Факультет харчових технологій та біотехнології

  Студенти цього факультету  зібралися у технічному корпусі факультету  – палац Туркулів, який є памʼяткою  архітектури, першою  будівлею у Львові  в стилі ранньої неоґотики.  Не всі першокурсники прибули цього дня, і не лише цього факультету, адже  багато студентів перебувають у так би мовити “червоних зонах”.

Деканеса Галина Коваль  також привітала своїх першокурсників: “Дорогі наші першокурсники, вітаю вас з початком навчального року і вступом до нашого університету. Бажаю вам  завжди в житті мати мету і впевнено йти до неї. Намагайтесь  у житті правильно розставити пріорітети. За час навчання бажаю вам знайти добрих  друзів серед однокурсників і серед викладачів,  добре вчитися. А ми  - викладачі нашого факультету вам у цьому допоможемо”. Привітали першокурсників викладачі факультету і студенти-старшокурсники. Згодом першокурсники, згідно з традицією факультету, поставили відбиток своєї долоні, на хоругві факультету.

 Біолого-технологічний факультет

  Першокурсники цього факультету зібрались в актовій залі 15 вересня. Урочистість розпочав  декан факультету  Андрій Бойко. Він звернувся до першокурсників такими словами: “Дорогі першокурсники! Сьогодні ви  маєте  право вважатися  членами нашої університетської родини. Студентські роки — це гарні радісні роки і проведіть їх з користю. Не марнуйте їх надаремно. Беріть від навчання все, що можете взяти. Я хотів би, щоб ви вийшли з університету висококваліфікованими фахівцями  та успішними людьми.  А  наш університетський професорсько-викладацький колектив у цьому вам намагатиметься допомогти. В добру путь!”

Також вітали завідувачі кафедр, бажали добре вчитися,  не боятися сесій і весело проводити час, адже студентські роки — це найкраща пора у житті кожного студента. Про це також розповіли старшокурсники — керівники студентських організацій, які запрошували першокурсників на каву та  на безплатний Інтернет, щоб познайомитись ближче.  Капелан нашого університету, отець Роман Довгань також привітав студентів і окропив їх свяченою водою.

фото 596
1  фото 604
IMG daf53cd7da0c87cfcd746a2e29708ea6 V2

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru