EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

"Бог Предвічний народився..."- саме такими словами колядки ми розпочинаємо і завершуємо період Різдвяного часу.

Предвічний Бог став людиною і як пророкував пророк Ісая «узяв на Себе наші немочі і поніс наші хвороби, ранами Його ми зцілилися...» (Іс. 53:4,5). Саме тому радіють небеса і земля, саме тому славословлять ангели та втішаються люди, адже прийшов Переможець смерті, народився Спаситель, Який підніс нас з упадку гріха і відроджує нас для життя вічного.

Через це свято Різдва Христового – це не лише пригадка про давні історичні події у Вифлеємі Юдейському більш як двохтисячної давності, але насамперед нагода для великої радості, яку ми переживаємо не лише у своїх серцях, але ділимося нею з усіма тими, хто є поруч нас.

У нашій християнській традиції віддавна ми цю радість виявляємо через спів колядок в яких прославляємо новонародженого Христа. Коляда, це не лише частина нашої культури, але наша віра, піднесення душі і молитва до Творця, бо як казав св. Августин "хто співає той молиться двічі, двічі прославляє Бога...".

6 лютого 2022 року у храмі Пресвятої Трійці  веселою колядою, віншуваннями  та  щедруваннями студенти проводжали різдвяні свята. У святі взяли участь студентський хор «Натхненні» та квінтет «Misericordia». Свято відбулось з благословення отців  Центру Студентського Капеланства ЛА УГКЦ, які дбають за духовний провід студентів, студентські капелани  - о. Юрко Остапюк, о. Роман Довгань, о.  Ігор Хомічак,  о. Мар'ян Мисяковський, о. Андрій Олійник.  

Щиро дякуємо нашим студентам за активну участь у житті Церкви та збереженні українських традицій і зарошуємо усіх до нашої спільноти. Щодня літургія у храмі Пресвятої Трійці  о 18.00 годині. А також чекаємо Вас на щотижневі зустрічі з капеланами. Де можна просто поспілкуватись з отцем, або з вашими друзями.

 

Студентський капелан

 ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького  о. Роман Довгань

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru