EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

….Кожний думай, що на тобі
Мілійонів стан стоїть,
Що за долю мілійонів
Мусиш дати ти одвіт.
Кожний думай: тут, в тім місці,
Де стою я ув огні,
Важиться тепер вся доля
Величезної війни.
Як подамся, не достою,
Захитаюся, мов тінь, —
Пропаде кривава праця
Многих, многих поколінь.
У таких думках держися
І дітей своїх ховай!
Коб лиш чистая пшениця, —
Буде паска й коровай.
«Чи побіди довго ждати?
Ждати довго!» То й не жди ж!
Нині вчися побіждати,
Завтра певно побідиш.
Та ж недаром пробудився
Український жвавий рід.
Та ж недаром іскри грають
У в очах тих молодих!
Чей нові мечі засяють
У правицях, у твердих.
Довго нас наруга жерла,
Досі нас наруга жре,
Та ми крикнім: «Ще не вмерла,
Ще не вмерла і не вмре!»
Іван Франко «Великі роковини»

5 жовтня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбувся загальноуніверситетський фестиваль «Нові таланти університету 2022». Цьогоріч головна тема фестивалю – «Працюємо на перемогу України!». Студенти першокурсники представляли свої таланти у художньому читанні, вокально-хоровому, хореографічному, інструментальному, естрадному, жанрах і авторські твори.

Метою Фестивалю є активізація і популяризація творчої діяльності студентів ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького та формування в учасників аматорського мистецтва високої культури, змістовного проведення дозвілля. А також виявлення обдарованих студентів першокурсників та зміцнення творчих контактів студентської молоді, підвищення уваги студентських самоврядних органів до проблем культури та мистецтва.

58 різножанрових художніх номерів були представлені на сцені актової зали університету. Наша студентська молодь дуже тонко і трепетно переживає події нашого часу. Більшість виступів були присвячені вшануванню Героїв сучасності. Атмосфера фестивалю переливалась із ліричного настрою у трагізм родин, міст України. Протягом 4 годин студенти та викладачі плакали, співчували та щиро переживали натхненні виступи молодих артистів університету. Журі Фестивалю відзначило високу сценічну культуру більшості виконавців та слухачів. А найголовніше прагнення брати активну участь у житті університету, міста, країни. І розуміння, що ми тут можемо навчатись, навчати завдяки ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ! Тому багаторазовим рефреном звучали щирі слова: СЛАВА УКРАЇНІ! – ГЕРОЯМ СЛАВА!
Керівничка ВСКРУ Тетяна Купчак

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru