EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

20 лютого 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького до 10-ї річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулося кілька заходів. Традиція загальноуніверситетського відзначення дня пам’яті новітніх героїв в історії України триває вже 9 років поспіль.

2

Сьогодні академічна спільнота та студенти Університету розпочали день з поминальної панахиди за загиблими Героями Небесної Сотні та усіма борцями за незалежність України, яку відслужив студентський капелан Центру студентського капеланства Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви, отець Віталій Караман. 

3

 

4

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак нагадав присутнім події 10-річної давності та пов’язав їх із подіями 2004 року, коли вся Україна відстоювала ідеали свободи та демократії, згодом права на гідність та свободу. Зараз наша боротьба продовжується. Маємо пам’ятати минуле, жити сьогоденням і дбати про майбутнє нашої держави.

5

 

7

8

Народна хорова капела “Ватра” та соліст Андрій Яців (студент 2 курсу факультету ветеринарної медицини) під диригуванням Тетяни Купчак, керівника ВСКРУ, виконали пісню “Плине кача” та Гімн України. 

6

Упродовж дня у холі колонного корпусу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького тривав Марафон пам’яті “10 років незламності” на вшанування загиблих воїнів України, у якому взяли участь представники 103 академічних груп п’яти факультетів Університету. Студенти поетичним словом, прозою, піснею, інструментальною композицією чи молитвою вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні та полеглих борців за незалежність України.

9

10 

Завершили день пам’яті ходою студентів, аспірантів, викладачів та працівників Університету до Личаківського військового кладовища, де відбулися спільна молитва та запалення лампадок на могилах воїнів.

 11

12

13

14

15

16

17

Пресслужба

Фото Вікторії Чулюк та Ігоря Сенкальського

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru