Дослідницька практика в умовах кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів
Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» продовжили проведення досліджень у межах виконання своїх кваліфікаційних робіт.
Молоді науковці є членами студентського наукового гуртка «М’ясо&ТехЛаб», який функціонує при кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, поєднують теоретичні знання з практичною роботою в лабораторіях.

- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 103
Науково-педагогічні працівники взяли участь в Другій літній школі в рамках проєкту «Eco Twins»
16–18 вересня 2025 року науково-педагогічні працівники факультету менеджменту, бізнесу та публічного адміністрування Павло Музика, Галина Дутка, Оксана Саламін, Дмитро Соломонко та Лілія Мелешко взяли участь у дистанційному форматі в Second Summer School in Sustainable Agriculture Practices, яку проведено в рамках проєкту «Eco Twins».

- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 106
Студенти відвідали показ фільму
Студенти 1 курсу кафедри менеджменті і бізнес-адміністрування разом із куратором Галиною Леськів відвідали показ фільму «Антарктида». Це не просто культурна подія, а й важливий етап у виховному процесі, адже мистецтво кіно завжди відкриває нові горизонти для самопізнання та розвитку.

- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 89
МАБ 11 відкриває для себе Львів та історії видатних українців
У межах національно-патріотичного виховання в Університеті здобувачі 1 курсу за освітньою програмою «Маркетинг та бізнес-аналітика» здійснили пізнавальну екскурсію до меморіальних музеїв-садиб Івана Франка та Михайла Грушевського.

- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 84
Повідомлення про індексацію вартості навчання на 2025-2026 навчальний рік
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 43
Виїзне заняття зі студентами спеціальності «Менеджмент»
22 вересня 2025 року доценти кафедри менеджменту і бізнес-адміністрування Ірина Бернацька та Соломія Воскобійник разом зі студентами груп Мен-21, Мен-22 та МБА-11СП здійснили виїзне заняття на ТОВ Емілі Резорт у м. Винники.
Під час екскурсії студенти спеціальності «Менеджмент» мали змогу ознайомитися з особливостями організації та управління п’ятизірковим готельним комплексом на 166 номерів. Вони відвідали унікальний SPA-центр, стилізований хостел «Emily Magic Hostel» в атмосфері легендарного Гоґвортсу, а також ресторани «Terra», «Тиша», «Meduza Food Court» та «Chilly Food\&Bar» – кожен із них є прикладом ефективного менеджменту сервісу, грамотного позиціонування та сучасних стандартів гостинності.

- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 81
Участь у роботі XV Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції
17–19 вересня 2025 року в м. Київ відбулася XV Міжнародна іхтіологічна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології», присвячена 25-річчю кафедри гідробіології та іхтіології Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Організаторами заходу стали Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Інститут морської біології НАН України (м. Одеса), Інститут гідробіології НАН України (м. Київ) та Інститут рибного господарства НААН України (м. Київ). Конференція пройшла у змішаному форматі на базі НУБіП України.

- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 115
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ У СТРУКТУРІ РОБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

22 вересня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи Університету» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, к.т.н., доцент Інна Скульська, наголосивши: «Академічна доброчесність є ключовою складовою якісної освіти. Вона формує культуру поваги до знань, створює атмосферу довіри в освітньо-науковому середовищі та сприяє вихованню відповідального фахівця, здатного приймати професійні й етичні рішення».
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 131








