EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

22 вересня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи Університету» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, к.т.н., доцент Інна Скульська, наголосивши: «Академічна доброчесність є ключовою складовою якісної освіти. Вона формує культуру поваги до знань, створює атмосферу довіри в освітньо-науковому середовищі та сприяє вихованню відповідального фахівця, здатного приймати професійні й етичні рішення».

2 1

3

Під час заходу здобувачі освіти ознайомилися з основними принципами академічної доброчесності, правилами її дотримання та можливими наслідками порушень. Особливу увагу приділили практичним аспектам використання інструментів для перевірки текстів на плагіат, що дозволяють забезпечити об’єктивність та прозорість у навчальному процесі й наукових дослідженнях.

У результаті семінару здобувачі підписали Декларацію про дотримання академічної доброчесності, підтвердивши тим самим свою готовність дотримуватися високих етичних стандартів у навчанні та майбутній професійній діяльності.

Допис підготувала Інна СКУЛЬСЬКА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru