Майбутні інженери-технологи на виробництві
Зрозуміло, що професія інженера-технолога харчового виробництва потребує не тільки теоретичних, а й, насамперед, практичних знань та навичок. А для того, щоб здобувачі вищої освіти на практиці опановували цю науку, факультет харчових технологій та біотехнології тісно співпрацює з провідними переробними підприємствами регіону, постійно шукаючи нові можливості для розширення професійного кругозору студентів.
- Деталі
-
Опубліковано: 12 травня 2022
-
Перегляди: 719
Вебінар на тему "Академічна доброчесність як передумова створення основи якості освіти в університеті"
- Деталі
-
Опубліковано: 29 квітня 2022
-
Перегляди: 1206
Рекомендації з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки в надзвичайних ситуаціях
- Деталі
-
Опубліковано: 28 квітня 2022
-
Перегляди: 906
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Вітаю професорів, викладачів, співробітників і студентів – християн східного обряду із Світлим Христовим Воскресінням!
Нехай це величне свято прийде у кожну родину, у кожну оселю і кожну душу зігріє своєю любов’ю, дасть нам силу перебороти всі труднощі та здобути перемогу над ворогом.
Усім бажаю здоров’я, надії, миру і спокою.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Ректор університету, член-кореспондент НААН України,
професор Володимир СТИБЕЛЬ
- Деталі
-
Опубліковано: 22 квітня 2022
-
Перегляди: 766
Наказ про робочий день 25 квітня 2022 року
- Деталі
-
Опубліковано: 19 квітня 2022
-
Перегляди: 1554