10 травня 2018 р. студенти 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнології спеціальності «Харчові технології» під керівництвом викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів Михайлицької О.Р. та Мусій Л.Я. відвідали ТзОВ ТВК «Першу приватну броварню».
- Деталі
-
Опубліковано: 15 травня 2018
-
Перегляди: 3639
«Європейська ліга професійного розвитку» організовує міжнародне науково-педагогічне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального процесу, інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі» на базі Університету Collegium Civitas у місті Варшава, Польща.
- Деталі
-
Опубліковано: 14 травня 2018
-
Перегляди: 2838
У Львівській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини, при сприянні директора лабораторії Сімонова Р. П. проведено з студентами ІІ курсу ФХТБ виїзне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні і біохімічні основи технології м’яса і м’ясних продуктів».
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2018
-
Перегляди: 5425
Одним із найважливіших напрямків підготовки молодих спеціалістів у нашому університеті є студентська наукова робота. Саме тому студенти завжди приймають участь у різноманітних Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 травня 2018
-
Перегляди: 3220