EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шановні освітяни! Зважаючи на ваші численні запити, програма курсу "Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти", який стартує вже 04 жовтня 2021 року, розширена до 30 годин (1 кредиту ECTS)!

Керівникам закладів вищої, фахової передвищої освіти, викладачам

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організовує безоплатне навчання за курсом «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти», яке відбудеться з 04 по 18 жовтня 2021 року.

Як відбуватиметься навчання: учасники будуть отримувати завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів, де забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях. До кожної теми буде публікуватися запис лекції, організована додаткова консультація через відеоконференції в Google Meet, під час яких кожен учасник отримує можливість задати питання тренеру наживо, продемонструвати екран для вирішення проблемної ситуації.

Чому будуть вчити: як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google, які особливості та переваги Google Workspace for Education, як працювати з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою.  Як створити та підтримувати персональне інформаційне середовище викладача закладу вищої освіти. Особлива увага буде приділятися організації дистанційного навчання: як підготувати завдання у віртуальних кімнатах, зібрати студентські роботи, залучити до захищених відеозустрічей, організувати автоматичне імпортування оцінок, вести електронні журнали, надсилати звіти для опікунів, формувати звіти для керівництва, використовувати можливості різних пристроїв для захищеного освітнього процесу онлайн.

Перелік додатків, які будуть опрацьовані: Gmail, Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Keep, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, App Sheet, Google Презентації, Google Форми, Google Jamboard, Google Мої карти, знайомство з програмою “Місцевих експертів”, Google Сайти, Google Тренди, Google Академія, Google Групи, Google Сповіщення, Доповнення до об'єктів Google Диску, Google Chrome, Google Довідка, Google Центр безпеки, можливості Google Workspace.

Навчання розпочнеться 04 жовтня 2021 року о 17:00 з перегляду відеотрансляції з описом навчального процесу, знайомством із програмою, організаційними питаннями та матеріалами завдань. Курс містить п’ять модулей, кожен із яких складається з відеолекції, практичних завдань, підсумкового тесту, розрахований на опрацювання матеріалів протягом 1-2 годин щоденно.

Освітній процес за курсом організований у захищеній віртуальній кімнаті, забезпечується методичний супровід, консультування, на період навчання надається тимчасовий персональний обліковий запис в реальній системі для можливості ознайомитися з перевагами системи Google Workspace for Education.

За підсумками курсу учасники отримають сертифікат про успішне завершення навчання за програмою "Цифрові інструменти Google для закладів вищої освіти" в кількості 30 годин (1 кредит ECTS).

Покликання на форму реєстрації: https://bit.ly/2XpMSvC.
Із організаційними питаннями, детальною програмою та анонсом курсу можна ознайомитися на спеціально створеному сайті за покликанням https://bit.ly/04181021.
Унікальний формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренерами Академії цифрового розвитку, компетенції кожного з яких підтверджені сертифікацією Google for Education, які протягом терміну навчання будуть консультувати, допомагати, супроводжувати, щоб створити для учасників ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання!

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru