EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

обробка

21 лютого 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський.

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, проректори та студенти Університету поспілкувалися з високопосадовцем про актуальні питання аграрної галузі та продовольства нашої держави. Студенти Університету мали змогу задати міністрові Миколі Сольському запитання стосовно сучасного стану справ в аграрній сфері, тваринництві, сфері переробки продукції цих галузей. Міністр зазначив, що аграрна система України добре адаптується до економічних процесів у світі, враховуючи потреби і виклики ринку, розвиває найбільш затребувані та прибуткові напрями.

11 46 1

1.1.2 1

У процесі розмови та відповідей на запитання студентів міністр ознайомив аудиторію із чинниками у світовій економіці, які певною мірою формують агропромисловий ринок України. Аналізуючи агропромисловий комплекс, окреслив особливості його розвитку у США та деяких країнах Європи, зокрема Нідерландах, Данії, Італії.

Посадовець порекомендував студентству Університету добросовісно навчатися, ставати фахівцями своєї справи, вдосконалювати знання англійської мови, що у поєднанні з наполегливістю, ініціативністю та бажанням постійного професійного зростання гарантуватиме їм працевлаштування на сучасних підприємствах галузі. Зі свого боку Міністерство аграрної політики та продовольства України планує сприяти налагодженню контактів і співпраці між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та закордонних освітніх закладів з метою обміну студентами, підвищення професійних якостей фахівців аграрної сфери, тваринництва та переробної галузі.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru