EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

 РОЗКЛАД
літньої сесії  для студентів 1-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Магістр») за спеціальністю 181 «Харчові технології» на 2020-2021 н.р. (з 14.06 по 19.06. 2021р.)
та за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» на 2020-2021 н.р. (з 24.05 по 12.06. 2021 р.)
<<переглянути>>


 РОЗКЛАД
літньої сесії  для студентів 1-го 2-го-3-го курсу та 1-го курсу (скорочена програма) факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Бакалавр») спеціальності 181 «Харчові технології» на 2020-2021 н.р. (з 07.06 по 26.06. 2021 р.)<<переглянути>>


 

РОЗКЛАД
літньої сесії для студентів 1-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології (ОР «Бакалавр»)
спеціальності «Хімічні технології та інженерія» на 2020-2021 н. р. (з 07.06. по 26.06. 2021 р.)<<переглянути>>


 

Розклад
літньої сесії  для студентів 1-го -2-го -3-го курсу та 1-го курсу (скорочена програма)  факультету харчових технологій та біотехнології
(ОР «Бакалавр») за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» на 2020-2021 н.р. (з 07.06 по 26.06.2021 р.) <<переглянути>>


 

Детальніше: Розклад

Новий посібник із грифом видали викладачі факультету харчових технологій та біотехнології

Молоко  вже давно відоме  людству своїми незбагненими природніми властивостями. Однак молоко – продукт, що швидко псується. Тому важливим є не лише отримати багато молока, необхідно вміло і вчасно його  переробити на високоякісні молочні продукти довготривалого зберігання за найсучаснішими технологіями. У цьому плані  найбільш затребуваними є молочні консерви. Знання традиційних та впровадження нових технологій виготовлення молочних консервів є обов’язковою вимогою підготовки сучасних фахівців. І забезпечення їх найсучаснішою літературою вкрай важливо і на часі.

Видання співробітниками кафедри технології молока і молочних продуктів у складі Наговської В.О., Гачака Ю.Р., Сливки Н.Б., Михайлицької О.Р.  навчального посібника для закладів вищої освіти  «Молочні консерви: технологія та обладнання»  (Гриф надано Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) якраз і ставить перед собою таку мету. 
Детальніше: «Молочні консерви: технологія та обладнання»