- Деталі
-
Опубліковано: 13 грудня 2024
-
Перегляди: 108
Нещодавно відбулося засідання групи розробників освітніх програм спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво». У зустрічі взяли участь професор Орися Цісарик, доценти Уляна Драчук, Галина Коваль, Наталія Сливка, Ольга Михайлицька та Ірина Сімонова.
На засіданні обговорили особливості освітньо-професійних програм (ОПП) «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, а також «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня.
Детальніше: Засідання розробників освітніх програм зі спеціальності «Харчові технології»- Деталі
-
Опубліковано: 02 грудня 2024
-
Перегляди: 152
27 листопада 2024 року відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
У процесі обговорень було запропоновано посилити ОП шляхом залучення до проведення лекцій професіоналів-практиків та зовнішніх стейкхолдерів. Також розглянуто результати онлайн-опитування здобувачів освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу.
Детальніше: Обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології»