EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Іван Орестович Парубчак з 22 червня по 6 вересня навчався у дистанційному форматі за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Основи тестології та розробки тестових завдань», яке забезпечував Науково-методичний центр вищої та фахової перед вищої освіти Міністерства освіти та науки України.

фото 1

Інтеграція України у європейський освітній простір вимагає уніфікації освітніх рівнів, а також узгодження принципів підготовки фахівців, тому першочерговим завданням є запровадження сучасних технологій навчання й оцінювання. Підготовлений відповідним чином комплекс завдань дає змогу з використанням новітніх діагностичних методів правильно оцінити рівень знань і вмінь суб’єктів навчання. Серед засобів об’єктивного контролю найбільш науково обґрунтованим є метод тестування із залученням технічних засобів для сканування та обробки результатів.
Застосування знань з класифікації форматів та структур тестових завдань, основ, альтернатив, ключів та дистракторів тестового завдання у форматі множинного вибору, таксономічної моделі екзаменування забезпечить можливість підготовки та проведення високоефективного моніторингу та контролю результатів навчання студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru