EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

17 листопада 2020 року за участі науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти магістерського рівня, партнерів та стейкхолдерів, під головуванням завідувача кафедри публічного управління та адміністрування ЛНУВМБ ім. С.З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака була проведена чергова робоча зустріч з приводу обговорення відповідності актуальним потребам ринку освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» другого рівня вищої освіти. Обговорювалися питання систематичного моніторингу науково-професійної та навчально-методичної літератури, нових вимог до майбутніх фахівців в сфері публічного управління та адміністрування, а також обміну інформацією щодо ефективності реалізації освітньо-професійної програми.

Активну участь в робочій зустрічі прийняли: начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Ярослав Коваль; завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктор наук з державного управління, професор Оксана Пархоменко-Куцевіл; заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області, доктор наук з державного управління, професор Віталій Толуб’як; здобувачі та випускники кафедри Кашляк О., Штибель Т., Іванишин О., Ситник Т.

Зауваження, пропозиції, висловлені під час зустрічі, будуть враховані в освітньо-професійній програмі «Публічне управління та адміністрування».
Дана зустріч також надала можливість науково-педагогічній спільноті та фахівцям-практикам обмінялися актуальною інформацією щодо навчально-наукових проектів та можливості участі в них.

Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru