Семінар “Реабілітація дрібних домашніх тварин” 07/03-2024
- Деталі
-
Опубліковано: 23 лютого 2024
-
Перегляди: 787
Профорієнтаційна робота факультету харчових технологій та біотехнології
22 лютого 2024 року учні 9–10 класів середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 31 міста Львова у супроводі вчителів і доцента кафедри біологічної та загальної хімії Ярослави Ваврисевич відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Метою цього заходу було інформування абітурієнтів про наш заклад вищої освіти, щоб допомогти їм визначитися з обранням майбутньої професії.
- Деталі
-
Опубліковано: 23 лютого 2024
-
Перегляди: 782
Профорієнтація серед учнів випускних класів
Вибір професії – це важливий крок, який постає перед учнями, що закінчують середню освіту. Можливості, вагання у правильності вибору і не тільки впливають на це. Розмова зі школярами в контексті професії лікаря ветеринарної медицини є необхідною, оскільки не усі розуміють її важливість і широкомасштабність.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 726
Воїни обороняють, ми допомагаємо…
21 лютого 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав військовий 420 окремого стрілецького батальйону 69 єгерської бригади. На зустрічі з керівництвом Університету воїн висловив подяку за підтримку і передані його підрозділу необхідні речі та обладнання.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 607
Гостьова лекція на факультеті харчових технологій та біотехнології
21 лютого 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології проведено чергову гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”. Лекцію провела директор з управління персоналом компанії “Лімо” (ПрАТ Львівський холодокомбінат) Яна Мричко. ПрАТ “Львівський холодокомбінат” є виробником морозива та заморожених напівфабрикатів під торговою маркою “ЛІМО”. Асортимент морозива ТМ “ЛІМО” налічує понад 110 видів продукції, серед яких: ріжок, ескімо, вафельний стакан, брикет, морозиво у полістирольному стакані, фруктовий лід, морозиво у відерках, вагове, у контейнерах, морозиво-торт, морозиво-рулет, моноліт. Компанія також займається виробництвом та реалізацією глазурей різних видів та фруктових наповнювачів. Окрім того, вони також випускають заморожені пельмені та вареники під тією ж торговою маркою.
- Деталі
-
Опубліковано: 22 лютого 2024
-
Перегляди: 678
Візит міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського до Університету
21 лютого 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський.
Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, проректори та студенти Університету поспілкувалися з високопосадовцем про актуальні питання аграрної галузі та продовольства нашої держави. Студенти Університету мали змогу задати міністрові Миколі Сольському запитання стосовно сучасного стану справ в аграрній сфері, тваринництві, сфері переробки продукції цих галузей. Міністр зазначив, що аграрна система України добре адаптується до економічних процесів у світі, враховуючи потреби і виклики ринку, розвиває найбільш затребувані та прибуткові напрями.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 лютого 2024
-
Перегляди: 612