EN   UA

емблема маркетинг

 

 КАФЕДРА МАРКЕТИНГУ

 Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Поперечний Степан Іванович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3 травня 2023 року на факультеті економіки та менеджменту відбулася чергова щорічна студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Захід було проведено в дистанційному форматі за допомогою використання сервісу для організації відеоконференцій ZOOM.

З вітальним словом до учасників та гостей конференції звернувся декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак, який у своїй промові подякував Збройним силам України за можливість проведення конференції, а також наголосив на важливості продовження наукової роботи в умовах війни та на актуальності проблематики цьогорічної конференції, побажав усім учасникам плідної роботи та швидкої перемоги у війні з агресором.
Роботу Секції 2 «Актуальні проблеми маркетингової діяльності» урочисто розпочав завідувач кафедри маркетингу, к.е.н., доцент Степан Поперечний. Звертаючись до студентства, він висловив свою повагу та підтримку, а також, подякував за те, що учасники знайшли в собі сили представити наукові доповіді навіть у такий складний для нашої країни час. Завідувач кафедри маркетингу запевнив молодих науковців у тому, – що сьогодні, як ніколи раніше, освіта та наукові дослідження є надзвичайно важливими для відбудови української держави.

MyCollages

 

MyCollages 1

MyCollages 2

MyCollages 3

К 13

К 15

К 16

К 17
Учасники конференції представили доповіді на актуальні теми, зокрема розглядали: проблематику формування цін на сільськогосподарську продукцію, питання підвищення ефективності використання реклами на основі цифрових технологій, особливості купівельної поведінки чоловіків та жінок, новітні інструменти маркетингових комунікацій, маркетингові аспекти прогнозування попиту на товари та послуги підприємства в умовах війни.
Найкращі доповіді молодих науковців були відзначені дипломами, – а, найактивніші учасники конференції отримали іменні сертифікати.
Варто зазначити, що всі доповіді учасників наукової конференції відзначалися високою якістю наукового викладу. Багато з них мають прикладний характер і є особливо цінними в умовах війни для розуміння подальших напрямів відбудови та розвитку як різних галузей економіки, так і держави в цілому.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru