EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3

На засіданні кафедри інформаційних технологій у менеджменті постало питання про нові програмні продукти на освітньому ринку для студентів освітньої програми «Ветеринарна медицина». Серед значної їх кількості вибрано було програмне забезпечення JetVet. Важливим аргументом було те, що це – український продукт.

Колеги-фахівці з ІТ підтримки JetVet, надали доступ до програмного забезпечення та проконсультували щодо наповнення розділів.

JetVet уже використовується в навчальному процесі. Викладачами кафедри Ігорем Рамським та Галиною Дуткою було проведено роботу з адміністратором продукту, тому тепер студенти можуть практикуватись у веденні ветеринарного обліку в цій системі.

За допомогою JetVet студенти отримають знання з ведення ветеринарної клініки та з управління аптекою чи зоомагазином, оскільки програмним забезпеченням охоплено покупку матеріалів та препаратів, що полегшує роботу й автоматизує багато процесів.

02Студенти факультету ветеринарної медицини матимуть змогу в імітаційному практичному навчанні спробувати себе як у ролі ветеринарних лікарів (вести історію хвороби тварини), так і завідувачів аптеки чи складу (формувати список препаратів та ознайомлювати з ними колег-лікарів для подальшого використання в стаціонарі клініки). Майбутні лікарі ветеринарної медицини зможуть побачити себе також як адміністраторів ветеринарної клініки: переглядати, редагувати записи прийому тварин, створювати записи для лікарів, керувати чергою клієнтів, обираючи зручний час прийому, швидко знаходити і створювати картки клієнтів та пацієнтів.
Прогрес технологій не зупиняється, тому справді ефективна вища освіта повинна опиратися на його здобутки, бо так вона буде ступати в ногу із сучасністю.

 

Галина Дутка та Ігор Рамський

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru