EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 грудня в інтернет платформі zoom під головуванням доц. М. В. Вовк відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії спеціальності 073 «Менеджмент», на якому було розглянуто проєкти освітніх програм з цієї спеціальності. для підготовки фахівців ОС «Молодший бакалавр» (ОП «Маркетинговий менеджмент»), «Бакалавр» (ОП «Менеджмент») та «Магістр» (ОП «Менеджмент організацій та адміністрування» та «Менеджмент ІТ-сфери»). На засіданні були присутні члени комісії: доц. М.В. Вовк доц. Р. М.Минів, доц. С. В.Коробка, доц. О. В Кіндрат., голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівської області Я. В. Кардаш та студентка ФЕМ Д. Ю. Томашівська Запрошений – декан факультету економіки та менеджменту доц. О. Я.Гримак.

 

Гаранти освітньо-професійних програм М. В Вовк. та О. В. Кіндрат озвучили зміни, які плануються до внесення в освітні програми на підставі рекомендацій Я. В.Кардаша, щодо доцільності збільшення практичної підготовки здобувачів вищої освіти.
М. В.Вовк доповіла членам науково-методичної комісії щодо організації проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 073 «Менеджмент». Під час засідання також були розглянуті та рекомендовані до друку навчальні видання, призначені для навчально-методичного забезпечення освітнього процесу.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru