EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховуючи кращі світові практики та виступаючи головною технологією досягнення відповідності освітніх програм вимогам і потребам суспільства.

Ключовим завданням такої реформи є залучення зовнішніх стейкхолдерів до розроблення освітніх програм. Отож 14 грудня декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак та учасниця проєктної групи щодо розробки ОП Мирослава Вовк разом з представниками ТзОВ «Барком» обговорилия освітні програми зі спеціальності 073 Менеджмент усіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти.
Під час зустрічі було акцентовано увагу на особливостях та перевагах програми, логіко-структурній схемі, у якій наведено освітні компоненти та взаємозв’язки між ними. Стейкхолдери висловили свої побажання щодо удосконалення програми відповідно до сучасних запитів ринку, орієнтування на підготовку управлінських кадрів, здатних приймати складні управлінські рішення. Учасники зустрічі також висловили спільну пропозицію, у якій йдеться про необхідність поєднання теорії управління з практикою і навчальним середовищем, в якому знання трансформуються в компетентності, а саме уміння реалізовувати функції управління в умовах національного та бізнес-середовища.
Мирослава Вовк, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru