EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 вересня 2022 року на кафедрі менеджменту відбулося засідання студентського наукового гуртка “Допитливі менеджери”. Студенти-гуртківці обмінювалися цікавими науковими ідеями та обговорювали особливості менеджменту в глобалізованому суспільстві. Науковим керівником гуртка є кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Коробка Світлана Василівна.

Фото 1

Учасниками студентського гуртка були студенти спеціальності 073 “Менеджмент” освітніх програм “Менеджмент” та “Маркетинговий менеджмент”.

У процесі роботи вони приймали участь в дискусіях, обговорювали переглянуті під час засідання презентації та відеоматеріали, присвячені проблемам розвитку сучасного менеджменту. Особлива увага приділялася характеристиці сучасного менеджменту, позитивним і негативним наслідкам процесу глобалізації, здійснювалося порівняння рис сучасного та минулого менеджера.

Фото 2

 

Фото 3

Фото 4

 

Презентація наукових інтересів у рамках засідання наукового гуртка “Допитливі менеджери” викликала велику зацікавленість серед здобувачів вищої освіти та надала можливість ознайомитися з актуальними питаннями сучасного менеджменту.

За результатами роботи наукового гуртка планується опублікувати наукові роботи, статі, а також прийняти участь у міжнародних та всеукраїнських студентських конференціях.

Світлана Коробка, доцент кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru