EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

8-9 листопада відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція «Дні студентської науки», яка цьогоріч була присвячена 20-річчю створення факультету економіки та менеджменту.

У зв’язку з надскладними реаліями сьогодення, з воєнними діями в Україні, 9 листопада секція 1 «Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики» здійснювала свою роботу в онлайн режимі на платформі ZOOM.

Розпочалась наша конференція із відео-звернення:
• декана факультету економіки та менеджменту, кандидата економічних наук, доцента Гримака Олега Ярославовича;
• першого декана факультету економіки та менеджменту, кандидата економічних наук, доцента  Поперечного Степана Івановича;
• а також одного із співзасновників факультету економіки та менеджменту, професора кафедри інформаційних технологій в менеджменті, кандидата фізико-математичних наук, доцента Кухара Романа Богдановича.

2

У процесі активного обговорення доповідей учасниками конференції та викладачами були проведені підсумки наукових досліджень з актуальних тем сучасності, зокрема: лідерство під час війни в Україні, ризики в антикризовому управлінні, використання AGILE-методології у великих світових компаніях, застосування інформаційних технологій в управлінні підприємством, професійна культура менеджера та ін.
Усі студенти-учасники отримали сертифікати за участь у конференції, а найкращі були нагороджені дипломами, зокрема, Василина Андрусик, Христина-Василина Борсук, Юлія Гарасим'як, Соломія Демків, Уляна Опришко та Софія Скоробагата.
Модераторами секції менеджменту були: доцентка кафедри Соломія Ярославівна Воскобійник і студентки 4 курсу Ірина Кухар та Софія Зубарева.

3

4

Соломія Воскобійник, доцентка кафедри менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru