EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

З ініціативи гаранта освітньої програми, доцента Батюка Б.Б. 14 листопада 2022 року було проведено обговорення проєктів освітніх програм 073 Менеджмент першого (бакалаврського) рівня освіти з ТОВ «Оскар Солюшин», а саме: заступником директора з персоналу Юрій Куляша, керівник відділу офісного менеджменту Ігор Пришляк, провідний спеціаліст Іван Журба. Другою важливою проблемою стало обговорення особливостей проходження виробничої практики у воєнний період.

Слід зазначити, що жодних сумнівів на рахунок актуальності та правильності вибору у стейкхолдерів не викликав перелік дисциплін, які є обов’язковими компонентами циклу загальної та спеціальної (фахової) підготовки.

По завершенню представлення проєкту освітньо-професійної програми «Менеджмент» учасники заходу перейшли до його обговорення та висловлювання власних думок і пропозицій. Ю.Куляша зазначив, що для збереження унікальності освітньої програми доцільно наповнити тематику дисциплін особливостями менеджменту за сучасних умов ведення бізнесу, зокрема аграрного.
Проходження виробничої практики на підприємстві у воєнний час здійснюється у відновідності до програми практики, яку пропонує університет. Однак під час повітряних тривог, підприємство не має змоги надати сховище для студентів. Тому пропонуємо використовувати сховища міста, а також дистанційне проходження практики.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати, на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. впродовж 30 днів з дати розміщення.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru