EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

099

9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови. Це державне свято, яке започатковане у 1997 році за ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства.

Мова – це душа мільйонів українців, загартована історією, яка творить націю та державу. «Нація повинна боронити свою мову більше, ніж територію, – казала Леся Українка. – Адже територію можна відвоювати, а коли вмирає мова, то вмирає і нація».

Сьогодні, в період російсько-української війни, особливо актуальними стають ці слова. Саме тому, кожен українець з гідністю і шаною повинен усвідомлювати велике значення рідної мови й особисту відповідальність за неї перед минулим, сьогоденням і майбутнім.
Щиро вітаю всіх з цим святом. Бажаю оберігати, популяризувати, розвивати нашу українську мову, будувати та заново розбудовувати незалежну, не лише політично, але й духовно вільну країну, виховувати себе як гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною.
Нехай українська мова вічно буде звучати на українській землі, нехай над нашими будинками завжди майоріють синьо-жовті прапори, а у наших серцях палає любов до України.
Слава Україні! Героям слава!

Соломія Воскобійник, доцентка кафедри менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru