EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На основі взаємного прагнення до подальшої міжнародної співпраці, обміну академічними знаннями та розвитку академічних контактів, 14 березня 2023 року відбулося підписання угоди про співпрацю між ВШТІП Академія прикладних наук, м. Познань, Республіка Польща в особі ректора др. Гжегожа Конечнего та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, в особі професора Володимира Стибеля.

01

Предметом даного Договору є співробітництво у сфері науково-педагогічної, організаційної, культурної, виховної діяльності на принципах партнерства та рівноправності; формування єдиного Європейського простору вищої освіти та культурної взаємодії.
У ході співпраці сторони домовилися про організацію та координацію виконання спільних наукових робіт і грандів; спільне проведення наукових, науково-практичних конференцій, семінарів; здійснення взаємних стажувань, навчань, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників тощо.
Відповідальними особами щодо здійснення співпраці виступили д-р.е.н. Пауліна Колісніченко та д.е.н., професор кафедри менеджменту Володимир Колодійчук.
Сподіваємося на подальшу спільну продуктивну співпрацю!

Допис підготувала доцентка Мирослава Вовк

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru