EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Доценти кафедри менеджменту Гірняк К.М. та Минів Р.М. з 06 по 13 березня 2023 року в м. Люблін (Республіка Польща) взяли участь у роботі Міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) «IНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

1

2

Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) виступив Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.
Програма міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) передбачала виконання навчального навантаження обсязі 1,5 кредиту ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних - 20 год., самостійна робота - 13 годин.
В процесі підвищення кваліфікації вивчались особливості інтерактивних хмарних технологій та технологій змішаного навчання, технології SMART в освіті в усьому світі, основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет», гейміфікація освіти та ефективне поєднання онлайн та оффлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom та Moodle.

 

Завідувач кафафедри менеджменту Богдан Батюк

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru