EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

30 березня 2023 року на кафедрі менеджменту відбувся відкритий публічний захист звітів з виробничої практики студентами 2 курсу ОП «Маркетинговий менеджмент» підготовки здобувачів вищої освіти за початковим рівнем (короткий цикл) зі спеціальності 073 «Менеджмент».

Згідно з графіком навчального процесу, здобувачі вищої освіти проходили виробничу практику на основі укладених договорів між обраними ними базами практики та Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.
Фото 1

Метою якої проходження виробничої практики є набуття, досвіду та можливості самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах, а також перевірки готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності.

Під час захисту студенти демонстрували належні знання, вільно орієнтувалися у змісті поданого звіту, давали вірні й аргументовані відповіді на запитання стосовно виконання програми практики. Усі студенти отримали позитивні відгуки від керівників та членів комісії.

Фото 2

Сподіваємося, що компетентності, набуті студентами під час проходження виробничої практики, стануть надійним підґрунтям для їхнього професійного зростання!

Доцент кафедри менеджменту Світлана Коробка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru