EN   UA

емблема маркетинг

 

 КАФЕДРА МАРКЕТИНГУ

 Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Поперечний Степан Іванович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 20211221 100810

 

На факультеті економіки та менеджменту відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів денної та заочної форм навчання, зі спеціальності 075 «Маркетинг», за освітньою програмою «Маркетинг». Цей захід відбувся у змішаній формі, – як очно, так і дистанційно (online), використовуючи платформу Zoom.
Захист відкрив декан факультету к.е.н., доцент Олег Гримак. Він звернув увагу на те, що захист відбувається у надзвичайних умовах – іде війна, літають ракети, часто вимикається світло, ворог не дає розслабитись жодної хвилини, – але, незважаючи на всі ці виклики, студентство змогло підготувати свої магістерські роботи вчасно та успішно провести їх захист.

IMG 20211221 113027

MyCollages 1

Члени комісії відзначили високий рівень компетентностей випускників, їх відповідність вимогам освітньої програми, зокрема: здатність студентства до самостійної роботи, використання теоретичних знань у конкретних умовах практичної діяльності; проведення аналітичної оцінки стану та тенденцій розвитку об’єкта дослідження за допомогою використання маркетингових інструментів; здійснення оцінки техніко-економічних показників діяльності об’єкта дослідження, використовуючи узагальнені підходи до його виконання.
Захист наукових робіт супроводжувався ілюстративними матеріалами у вигляді презентацій та роздатковим матеріалом, що значно спрощувало сприйняття результатів дослідження. Усі магістранти продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, вміння використовувати різні методи фінансового аналізу діяльності підприємств, на основі результатів дослідження робити обґрунтовані висновки і пропозиції.
Усі роботи відзначилися актуальністю та науковою новизною, детальним аналізом та конструктивними рекомендаціями.

IMG eb0f2ce39d3aaea98628b4bce0f232c5 V

IMG 6a68fa0a75914a9e369c6837ead26200 V

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru