EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 листопада у Львові у межах заходів другого дня ХІХ Міжнародного економічного форуму при підтримці проекту Світового банку відбулась аграрна дискусійна панель «Ефективне управління земельними ресурсами».

Участь у заході взяв голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, який у рамках події підписав Меморандуму про співпрацю та партнерство між Львівською обласною державною адміністрацією і ТзОВ «Агропорт Україна».
У рамках дискусійних панелей форуму учасники за участю заступниці директора Департаменту Мінагрополітики Олени Альшанової та проектного менеджера Офісу реформ при Кабінеті Міністрів Андрія Мартина обговорили актуальні питання стосовно інституційної реформи системи управління земельними ресурсами, напрямами реформування функції Держгеокадастру.
Актуальними були доповіді присвячені системі надання безоплатної правової допомоги від директора координаційного центру з надання правової допомоги Міністерства юстиції України Олексія Бонюка та заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Наталії Куманської-Нор.

Важливими були також доповіді власника групи компаній «Шувар» Романа Федишина щодо земельної реформи та директорки Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Юлії Шопської.
Активно обговорювалися питання просторового планування та управління земельними ресурсами ОТГ реалізовані в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку». Презентовано карту дистанційного зондування посівів сільгоспкультур у Львівській області.

У дискусійній панелі взяли участь викладачі факультету економіки та менеджменту, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Павло Музика, викладачі кафедри Віталій Душка, Юлія Музичка і Дмитро Соломонко.

Павло Музика

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru