EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

12 листопада у Львові в рамках заходів ІV Міжнародної агропромислової виставки «Euro AGRO» відбулася Міжнародна конференція «Візія ринку сільськогосподарської продукції. Нові можливості для співпраці в аграрній галузі».

Президент Люблінської сільськогосподарської палати Польщі Густав Єдреєк розповів про досвід реалізації політики розвитку аграрних ринків на європейському рівні із врахуванням найкращих практик Європейського Союзу.

Заступник генерального директора польської Агенції KOWR Малгожата Госнівська-Кола у своєму виступі окреслила основні питання реалізації політики на ринку земель сільськогосподарського призначення в Польщі і основні кроки для підтримки фермерів.
Актуальними та змістовними були також доповіді заступника директора Національного наукового центру «Інституту аграрної економіки» НААН Миколи Пугачова та професорки ДУ «Інститут економіки та прогнозування» НАН України Тамари Осташко.

Участь в міжнародній конференції прийняли завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Павло Музика, викладачі кафедри Віталій Душка, Юлія Музичка, Оксана Дадак і Дмитро Соломонко.

Автор: Павло Музика, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru